четвъртък, август 12, 2010

Реклама в Яндекс Директ - плащане в България

Май е време да се похваля и обявя официално за подписването на договор межу фирмата ми в Бълагрия и Яндекс.
Вече съвсем офицално представям услугите за контекстна реклама на Яндекс Директ (Подобно на Google AdWords, но от Яндекс за Русия), по цени на Яндекс, а за по-големи рекламни кампании мога да давам допълнителни отстъпки.
За всеки който се интересува от руския интернет, знае че Яндекс е най-използваната търсачка и най-посещаваният сайт в Русия в съвкупност от всички сервиси предоставяни от Яндекс.
А Яндекс Директ показват качествени сайтове, които се подбират по много високи критерии от Яндекс.

Тези кампании са перфектни за краткосрочни рекламни кампании, за които SEO-то е или прекалено скъпо или бавно за постигане на резултата. Като правило работят добре за различни видове промо-акции, моментни или сезонни предложения, в сферата на туризма и недвижимите имоти, теми които са актуални и интересни за руската публика.
Освен това, че предлагам възможноста да плащате в България, то абсолютно безплатно можете да ми доверите провеждането на реклмната кампания или можете сами да я проведете, като в този случай можете да се консултирате с мен по всички въпроси свързани с организацията и провеждането на самата кампания.
Има едно единственно изискване, това е че рекламната кампания не трябва да бъде по-малка от 21.000рубли или около 700$.
Като това е сума не за седмица или месец, а за една кампания и трябва да бъде платена напълно в началото на провеждането и.
За повече подробности или при интерес от Ваша страна се свържете с мен.