петък, юни 07, 2013

Продавам дебеломер на боята

Преди да си дойда в България си купих от Москва дебеломер, който мери дебелината на боята, както на метална основа, така и върху сплави. Апаратът беше купен, до колкото имах намерение да купя 2-ра употреба кола в България и не исках да се набутам с удряни коли.
Честно казано в бюджета до 20 хил лв. ВСИЧКИ коли, които проверих бяха удряни и пребоядисани, въпреки твърденията на продавачите, до самата проверка.
Апаратът не може да бъде излъган, до колкото цвета може да се докара с компютърно определяне, но дебелината не може да бъде фабрична и с апарата може да се намери не само боядисаният детайл, но и от къде е започнало боядисването и къде е свършило, като показва в реално време при движение на апарата по повърхноста на боята.
Поради фактът, че вече взех кола, този апарат не ми е необходим повече. Практически нов е, но ще го продам на по-ниска цена, отколкото съм го купил. Апаратът е от ТАЙВАН (не е китайско менте) разработен от немска фирма.
Ще бъде полезен за хората, които искат да купят повече или по-малко скъпа кола или това им е бизнесът и при избора на кола, могат веднага да разберат дали не им пробутват удряни и пребоясани коли.

Цената на апарата е 200лв, при цена в Русия около 250лв  (4999 рубли).
Практически нов, проверени са 10-на коли и е напълно окомплектован.
Мога да го изпратя с наложен платеж.
При интерес, се свържете с мен.

Ето и видео, за това, какво можете да правите с този апарат:
 
Апаратът от видеото не е същият, но е аналогичен по функциите, които има
 

2 коментара:

Анонимен каза...

Моля за актуална цена.0885522084

Драгомир Кузмов каза...

Продаден е, ще махна по-късно поста.