петък, май 04, 2012

Нова услуга - консултации за всеки

Както бях писал, спирам продажбите на Мастер класа за САПЕ, въпреки продадените над 20 копия и постоянните запитвания за него.
И мога да кажа, че всеки, който е купил курса, успешно работи със САПЕ.
Което лично мен, може само да ме радва, че съм си свършил работата добре.

Обявявам услугата - "Персонални консултации за всеки"
Условия за провеждане:
Услугата се предоставя след предварително направено запитване в писмен вид.
Ако преценя, че мога да дам съвет и да помогна, то се наемам да направя дадената консултация.
И преди началото на консултацията ще подготвя всички материали и данни, които са нужни, за да може да не се губи излишно време, а да се работи експедитивно и конкретно по зададените въпроси.
Не казвам, че знам всичко и умея всичко и ако преценя, че нямам нужните знания, то естественно клиентът ще бъде уведомен за това.
Всички запитвания са абсолютно безплатни.
Начини за провеждане
Консултацията се провежда по Скайп или ICQ и при нужда с осигуряване на достъп до компютъра на клиента чрез LogMeIn.com напр,
Цена
Цената за консултацията е 168лв с ДДС за един академически час - 45мин.
Ако в края на консултацията е останало някакво време, то пари не се връщат, а клиентът може да използва останалото време за друга консултация, в което и да е време.
Плащане по банков път преди самата консултация, след издаване на фактура от моя страна или чрез пейпал (+6% върху цената, заради таксите на системата)
Същност
Консултацията може да бъде, както за въпроси свързани със структурата на сайта, onpage оптимизацията, така и с въпроси свързани с offpage оптимизацията

При интерес от Ваша страна, в блога има всички начини за връзка с мен.